Over ons - Blue Lion Online Marketing


Blue Lion Online Marketing

Over ons

Wij zijn Blue Lion Online Marketing, hét online marketingbureau dat gericht is op de toekomst. Online Marketing is een steeds bewegend en veranderend vak. Wij volgen al deze ontwikkelingen op de voet en richten ons op disruptieve marketing, waarmee we onze klanten helpen aan een onderscheidende positie in de markt.

Creativiteit, lef, kennis & geen kaders

Blue Lion Online Marketing evolueerde en groeide uit tot de organisatie die we vandaag zijn: een sterk bedrijf met een bak aan expertise. We hebben voor elke dienst de aangewezen specialist. Wij kiezen altijd de juiste mix van creativiteit, lef en kennis. Zo behalen we de gestelde doelen en laten wij onze klanten groeien, elke dag opnieuw. Bij alle projecten die we aanpakken gaan we voor het best mogelijke resultaat. Hierbij houden we rekening met de wensen van onze klanten, maar ook met kansen in de markt. Wij ‘zien’ hoe we dingen voor elkaar kunnen krijgen en gaan ervoor door het soms net anders te doen dan via de gebruikelijke wegen en de al gebaande paden. Hierdoor verrassen we onze klanten keer op keer.

Ons team

Dit zijn de creatievelingen, techneuten, communicators en innovators van Blue Lion:

  • Tamara is als founder van Blue Lion Online Marketing, de drijvende kracht achter de ontwikkeling van het bedrijf. Ze houdt zich bezig met account- en kwaliteitsmanagement. Ook zorgt ze ervoor dat de kennis van het team op het hoogst mogelijke niveau is door het organiseren van deelname aan trainingen, opleidingen en kennissessies.
  • Tim is onze creatieveling. Hij ontwerpt grafische uitingen zoals logo’s en banners en weet de huisstijl van klanten als geen ander te integreren in digitale ontwerpen.
  • Tim spreekt code. Hij is het technische brein achter de code van de websites die we bouwen.
  • Jeroen maakt bijzondere en opvallende webdesigns en is onze spin in het web als het om marketing gaat.
  • Martin, ook webdesigner, is geniaal in het combineren van strak design, met een actiegerichte vormgeving.
  • Angelien is onze social marketingspecialist, die dagelijks zorgt dat onze klanten door duizenden potentiële klanten worden gezien.
  • Linda is onze tekstschrijver en zorgt ervoor dat we niet alleen een fantastische website opleveren, maar ook nog eens een website mét zoekmachinevriendelijke teksten.

Onze diensten

Blue Lion Online Marketing is een full service online marketingbureau. Wij bieden totaaloplossingen zodat jouw bedrijf een sterke marktpositie krijgt en behoudt. Bij alles wat we doen staat centraal dat we onze klanten willen laten groeien door hen relevant te laten zijn; we koppelen de juiste doelgroepen aan onze klanten wat resulteert in meer bezoekers, meer conversie en een hogere omzet.

Online marketing

Social media beheerruim 95% van de Nederlanders gebruikt social media. Ieder bedrijf zou deze enorme kans ten volle moeten benutten. Dit levert omzet op!

Social media advertising: offline advertising wordt steeds minder interessant, het is verstandig om je aandacht te verleggen naar adverteren via social media.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)goed scoren bij Google zorgt voor meer conversie. SEO omvat veel verschillende zaken, wij bieden advies en ondersteuning bij al deze punten.

Design

Een goed design brengt jouw merk tot leven. Onze grafische ontwerpers zetten al hun creativiteit en kennis in om het perfecte design voor jouw bedrijf te realiseren.

Grafisch design: een goede huisstijl is onmisbaar voor elk bedrijf. Onze grafisch designers ontwikkelen een huisstijl die laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Bovendien voeren we deze stijl overal door: van logo’s en webdesign tot branding items zoals visitekaartjes. We bespreken samen jouw ideeën en zetten die om in een 100% passend design.

Webdesign en developmenteen bedrijf kan niet zonder een goede website. Wij ontwerpen en bouwen een website of webshop die niet alleen perfect bij je huisstijl past, maar die ook de beste gebruikerservaring biedt en technisch goed in elkaar zit. Omdat wij eigen designers én developers in huis hebben, zijn de mogelijkheden voor jouw website of webshop onbeperkt.

Contact | Blue Lion Online Marketing

Wil je meer weten over ons bedrijf en hoe we jouw bedrijf een toppositie in de markt kunnen bezorgen? Je bent altijd welkom voor een goede bak koffie om te praten over de mogelijkheden. Neem contact op om een afspraak te maken!