Blue Lion Online marketing

Wil jij van jouw merk een succesverhaal maken?

ONZE diensten

Webdesign

Een website is onmisbaar: de overgrote meerderheid van mensen die iets specifieks zoeken, starten hun zoektocht op internet. Omdat een website vaak het eerste is wat mensen van je zien, is het erg belangrijk dat deze toont waar je bedrijf voor staat.

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk om je bedrijf online te vestigen en vindbaar te maken voor klanten. Bij Blue Lion Online Marketing weten we precies waar je doelgroep zich bevindt en weten we mensen te boeien en te raken en te koppelen aan je bedrijf.

Social media

Social media krijgt een steeds groter aandeel in marketing en dat is niet vreemd: je bereikt er veel potentiële klanten mee en het heeft een positief effect op het imago van je bedrijf. Hierdoor is het een belangrijk onderdeel van branding geworden.

Grafisch design

Een goed design brengt jouw merk tot leven. Onze grafische ontwerpers zetten al hun creativiteit en kennis in om het perfecte design voor jouw bedrijf te realiseren.

Uitblinken in jouw vakgebied?

En super-interessant zijn voor jouw potentiële klanten? Logisch dat je dat wilt.  En “toevallig” ons specialisme. Laten we samen eens kijken wat kán.

Hoe goed wordt jouw website nu gevonden?

Doe onze Gratis SEO Check, persoonlijk rapport in je mailbox.

Over ons

Wij zijn Blue Lion Online Marketing, klein en betrokken met specialisten die op alle marketingvlakken ondersteunen. Gericht op ondernemers die met liefde hard werken, maar daar ook de vruchten van willen plukken. Niet klakkeloos adverteren of stunten, maar jezelf in de spotlights zetten zodat klanten als vanzelf komen… met een beetje hulp van ons kán dat!

Wat zeggen onze klanten

“Fijn bedrijf met verstand van zaken zodat ik als ondernemer ontzorgt word. Het persoonlijk contact maakt dat mijn site geheel naar tevredenheid de lucht in is gegaan waarbij mijn wensen en ideeën goed vertaald zijn naar iets moois.. Een site die past bij wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. 

We staan ook hoog in de  zoekfunctie want ik pols het zo wel eens bij gasten die van heinde en ver bij ons binnen komen. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen, kleine aanpassingen en denken goed mee. Kortom een aanrader.”

Marloes

Lunchlokaal Oosterhout

“Blue Lion heeft onze website weer een nieuwe en frisse look gegeven. Op advies van Tamara hebben we een SEO abonnement afgesloten, om zodoende meer bezoekers op onze website te krijgen. Voorheen kochten we altijd leads in bij externe bedrijven, maar dankzij het SEO abonnement ontvangen we nu genoeg leads van goede kwaliteit via onze eigen website. Hierdoor hoeven we geen extra leads meer in te kopen! Blue Lion heeft echt voor een omzetstijging gezorgd!”

Bram

Traprenovatie Waalwijk

Neem contact met ons op

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je een andere vraag? Stel ‘m hier.

Bezoekadres

Paardeweide 3E
4824 EH Breda

Contact

085 047 04 69

info@bluelion-om.nl